Foto Willem
Image default
Mode en Kleding

Maak een romantische avond af met een bustier

In een super hectische dagelijks leven willen we soms even ontsnappen van alle drukte. Jij en je partner zien elkaar misschien niet zoveel als jullie zouden willen, daarom is het belangrijk om soms even net wat meer tijd met elkaar door te brengen. Plan daarom een romantische avond samen! Inspiratie nodig? Lees dan snel verder.

 

Ga boodschappen doen

Nee, niet samen. Boodschappen doen is meer de voorbereiding om een leuke en romantische avond samen. Kook bijvoorbeeld het lievelingseten van je partner met een heerlijk flesje wijn. Of misschien gewoon een paar lekkere hapjes. Zorg in ieder geval dat je het in huis hebt. Als je eenmaal thuis bent wil je ook niet meer naar buiten hoeven.

 

Maak een playlist

Bij een romantische avond hoort ook romantische muziek. Op spotify kun je heel gemakkelijk zelf een playlist maken. Om het proces wat te versnellen kun je ook een klant en klare playlist zoeken die je aanspreekt. Oldschool R&B doet het bijvoorbeeld altijd wel goed.

 

Draag een verleidelijke bustier

Door het dragen van spannende kleding voel je je ook meteen een stuk zelfverzekerder. Een bustier is daar perfect voor. Door een bustier onder je kleding te dragen is het dus echt een verrassing voor later op de avond. Een bustier krijg je in allerlei verschillende kleuren. Een zwarte past echt overal bij, maar een rode is natuurlijk extra spannend. Draag waar jij je fijn in voelt!

 

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/bustier-corset/