Foto Willem
Image default
Mode en Kleding

Op zoek naar grote maten lingerie?

Ben je op zoek naar een mooi setje grote maten lingerie? Of misschien wel een sexy setje lingerie? Dan moet je op een aantal dingen letten. Want dat setje kan dan wel zo ontzettend mooi op dat model staan, maar misschien staat het jou wel helemaal niet. De kleur past bijvoorbeeld niet mooi bij je huidskleur of de vorm staat niet zo sexy bij jou. Dit zijn allemaal dingen die je tegen kan komen als je op zoek bent naar een mooi setje lingerie.

 

Kies het juiste grote maten lingerie

Er zijn dus verschillende dingen waar je op moet letten bij het kopen van grote maten lingerie. Het allerbelangrijkste is dat je voor de juiste maat kiest. Ga er niet blindelings van uit dat je de al de juiste maat draagt. Heb je bijvoorbeeld vaak last van nek -en schouderklachten? Of valt het bandje van je bh steeds omlaag of knelt deze juist? Dan kan het misschien zo zijn dat je de verkeerde maat bh draagt. Ga naar een speciaalzaak voor lingerie en laat je daar eens opmeten door een van deskundige medewerkers. Zij kunnen je precies vertellen of je klachten komen van het dragen van een verkeerde maat of dat het toch iets ander is.

 

Waar moet je op letten bij het kiezen van grote maten lingerie?

Allereest dus de maat. Die is erg belangrijk. Ga ook niet direct voor je favoriete kleur. Dit is natuurlijk wel heel verleidelijk, maar niet iedereen staat dezelfde kleur mooi. Dat model op de foto ziet er fantastisch uit met haar gele lingeriesetje, maar als jij een licht huidskleur hebt, dan staat het jouw waarschijnlijk een stuk minder mooi. Zoek daarom op welke kleuren bij jouw huidskleur passen. Maar ook de kleur van je ogen en je haarkleur spelen een rol. Dus laat je goed informeren en dan weet je zeker dat je grote maten lingerie jou zal doen stralen!

https://dolcedonna.shop/collections/bhs-2