Foto Willem
Image default
Electronica en Computers

Verhoog de efficiëntie van uw bedrijf met videoconferencing

Bent u veel onderweg voor vergaderingen en werkoverleg bij diverse vestigingen in het land? Dit neemt onnodig veel tijd in beslag. Gelukkig bestaat hier een oplossing voor: videoconferencing. Met videoconferencing organiseert u vergaderingen met mensen die op grote afstand van elkaar bevinden. Mensen zijn dankzij videocommunicatie altijd bereikbaar, waar ter wereld ze op dat moment ook verblijven. Doordat uw vergadering online plaatsvindt, bespaart u veel tijd met reizen. Bovendien helpt u hiermee het milieu. Het aanschaffen van apparatuur voor videoconferencing verhoogt de efficiëntie van uw bedrijf enorm!

Zorg voor de juiste apparatuur

Wanneer u videoconferencing wilt toepassen binnen uw organisatie is het noodzakelijk om over de juiste apparatuur te beschikken. InAvate is een bedrijf dat u hiermee kan helpen. Zij adviseren u over de benodigde infrastructuur om uw videocommunicatie optimaal te laten verlopen. Vaak wordt er een LED-scherm aangesloten. Via dit scherm heeft u oogcontact met uw gesprekspartner en kunt u zijn of haar lichaamstaal lezen. Deze non-verbale communicatie is heel belangrijk; het bepaalt tot wel 70% van de boodschap. Juist door een modern videosysteem met hoogwaardig geluidssysteem verloopt de communicatie op een duidelijke en efficiënte wijze. Wilt u een collega bij het gesprek betrekken? Geen probleem, hij kan direct bij uw meeting aansluiten!

De productiviteit van uw medewerkers stijgt enorm

Heeft uw gesprekspartner een presentatie die hij graag met u wil delen? Geen punt, deze volgt u direct via de conference call. Ook documenten toont u direct via het beeldscherm. Op beeld ziet u aan de non-verbale communicatie of uw boodschap goed overkomt. Met behulp van videoconferencing heeft u contact met iemand op afstand, terwijl het lijkt of diegene tegenover u zit. U krijgt direct reactie van uw gesprekspartner. Het is net of u tegenover iemand zit, terwijl diegene in werkelijkheid in een andere stad of misschien zelfs ander land is. De uren die men bespaart op reizen worden nu veel productiever ingezet. Zowel op het gebied van tijd als geld biedt videocommunicatie dus vele voordelen!