Foto Willem
Image default
Aanbiedingen

Wil jij meer avontuur in het weekend? Lees deze tips

Over een paar dagen is het weekend en je hebt zin om iets leuks te doen. Weer een film kijken zie je niet zo zitten en het terras heb je na een paar maanden zonder maatregelen ook wel weer een keer gezien. Je hebt zin om iets te ondernemen, iets wat je normaal niet zo snel zou doen. Je trommelt je vrienden op en jullie beginnen te brainstormen. Het blijkt toch wat lastiger dan je van tevoren had bedacht. In deze blog hebben we drie originele ideeën voor je zodat jij en je vrienden een weekend om nooit te vergeten beleven. 

Klimmen en klauteren

Op meerdere plaatsen in Nederland kun je terecht bij een klimbos. Geloof het maar als we zeggen dat je in tijden niet zo’n lol hebt gehad als wanneer je met je vrienden in een tuigje boven in de bomen belandt. Elk klimbos heeft z’n eigen routes en je kiest zelf op welke hoogte je het parcours aflegt. Hoe hoger het parcours, hoe moeilijker het wordt. Eenmaal bezig is het lachen, gieren brullen. Er zijn weinig activiteiten die je zoveel angst, lol en activiteit opleveren als het klimmen in een klimbos. Naast dat jullie allemaal individueel een leuke dag hebben is het ook nog eens super goed voor het groepsgevoel. 

Pizzabakkers 

Zelf pizza’s bakken is een activiteit die je niet zomaar elke dag zou doen. Het is echter een hele leuke bezigheid en levert vaak grappige en heel gezellige taferelen op. Het enige wat je hoeft te doen is van tevoren goed boodschappen inslaan. Je hebt pizza deeg nodig, tomatensaus en alle toppings die je maar zou kunnen wensen op een pizza. Regel genoeg koud bier en jij en de jongens kunnen de hele avond heerlijk slap auwehoeren terwijl jullie ondertussen de een na de andere pizza maken. Waarschijnlijk hebben jullie maar één oven maar dat is geen enkel probleem, des te langer jullie tafelen des te gezelliger het wordt. 

Tripje naar Walhalla met magic mushrooms

Als je pizza’s bakken iets te braaf vindt voor een vrijdag- of zaterdagavond hebben we nog wel een leuk idee voor jou en de vriendengroep. Jullie zouden ook kunnen proberen om samen truffels te gebruiken. De truffels zijn een bijproduct van de wat bekendere paddo’s en hebben een sterk psychedelisch effect. Je kunt de truffels gewoon kopen bij een smartshop. Je kunt een psychedelische trip ervaren door de truffels te eten of door er thee van te trekken en deze op te drinken. Gegarandeerd een bijzondere en unieke ervaring voor jou en je vrienden. Wil je meer lezen over het gebruik van truffels of wil je de truffels bestellen? 24high.nl is een betrouwbare smartshop waar je alle informatie over het gebruik kan vinden en ook nog eens heel eenvoudig de juiste producten kunt bestellen. 

 

https://www.24high.nl/