Foto Willem
Image default
Alarmsysteem

Voor de beste camerabewaking moet u in Eindhoven zijn

Bij de beste camerabewaking Eindhoven wij zijn gespecialiseerd in alarmsystemen waaronder camerabewaking. Met onze alarmsystemen houd u inbrekers buiten de deur en creëert u zo meer veiligheid. Omdat een goed beveiligd huis inbrekers afschrikt en ze twee keer nadenken voor ze ergens naar binnen. Inbrekers willen namelijk zo snel mogelijk in en uit zijn. En zijn vaak niet langer dan 10 minuten binnen. Onze alarmsystemen zijn van goede kwaliteit, en worden door grote bedrijven gebruikt. Daarnaast doen wij ook reparaties en onderhoud van onze systemen en kunt u ons altijd bellen als er wat is. Of als u advies en vragen heeft over het aanschaffen van camerabewaking.  

Camerabewaking en montage 

We hebben meerdere camerasystemen voor huizen en bedrijven, en uiteraard monteren we ze zelf op de gewenste plaatsen bij uw huis of bedrijf. Zo hebben we bullet camera’s die zijn met name bedoeld voor lange afstanden, ideaal voor grote terreinen of wagenparken bij autodealers. Maar ook monitoren die 360 graden kunnen draaien zodat je er niet meerdere hoeft te plaatsen op bepaald plekken. En hebben deze ook een grote inzoom kracht. Daarnaast leveren zwart wit camera’s maar ook veel full hd camera’s deze zijn uiteraard wel duurder. En zijn tegenwoordig veel camera’s te bedienen met app en te koppelen aan een beeldscherm.  

Onze alarmsystemen

Naast camerabewaking installeren we ook alarmsystemen voor bedrijven en gezinnen. Zo hebben wij goede sloten en anti inbraak strips voor de met name oudere woningen. En kunt u uw woning of bedrijf bij ons elektronisch beveiligen met een intercomsysteem en eventueel code of vingerscan. Of wat dacht u van een elektronische hek te besturen met afstandsbediening, zodat u hem vanuit uw auto open kunt doen wanneer u aankomt bij uw woning of bedrijf. Maar ook voor kleine dingen als een kijkgat in de deur kunnen wij regelen.