Foto Willem
Image default
Alarmsysteem

hoge kwalitiet Mobiele camarabewaking inschakelen

Wij zijn  gespecialiseerd in camerabeveiliging en mobiele camerabewaking. Wij bieden elke denkbare oplossing als het gaat om beveiligingstechniek. Of het nu mobiele camerabewaking of traditionele beveiligingscamera systemen betreft, wij weten wat het beste alternatief is voor elke situatie waar in veiligheid van mens, dier of object in het geding is. 

Mobiele camerasystemen

Het mobiele camerabewaking  systeem is autonoom en kan volledig zelfstandig functioneren voor een onbeperkte tijd. De milieuvriendelijke mobiele camerabewaking genereert energie uit zonnepanelen. Doordat het besturingssysteem en de camera geïntegreerd zijn, is het energieverbruik laag. Dermate laag dat het mobiele camerabewaking een jaarlang functioneert zonder tussentijds onderhoud en alleen in de wintermaanden accuwisselingen nodig heeft. Doordat het camerasysteem mobiel is, is hij dus makkelijk verplaatsbaar met een heftruck of kraan. Je hebt geen last van kabels of aansluitingen, hij werkt tenslotte autonoom. De gemiddelde installatietijd is slechts twee uur doordat de beveiligingscamera modulair opgebouwd is. Hij is demontabel in componenten van maximaal 30 kg. Door het gebruik van stelvoeten, is hij op elke ondergrond te plaatsen. Je kunt de mobiele camera hierdoor op de meest lastige plekken neerzetten. Uiteraard zijn onze mobiele beveiligingscamera’s robuust, weer- en vandalismebestendig. 

Werking beveiligingscamera

De hoogwaardige mobiele camerabewaking leveren bij daglicht én in het donker perfect beeld op HD-kwaliteit. Het slimme VCA-systeem alarmeert wanneer jij dat wenst. Via een beveiligde UMTS/3G/4G/WiFi-verbinding kunnen geautoriseerde personen de beelden bekijken. Voorts kun je de beelden beschikbaar stellen aan een grote groep gebruikers zonder in te bedden op de kwaliteit.. Ook in het buitengebied werkt de mobiele camerabewaking optimaal. Bovendien wordt de data verzonden via meerdere encryptielagen, zo ben je verzekerd van een veilig transport. Wij helpen met bewakingscamera’s om ongewenste bezoekers op een afstand te houden. Deze mobiele camerabewaking zijn voor binnen- en buitengebruik geschikt en geven ook bij achteraf inzoomen en nachtzicht een uitstekend beeld.