Foto Willem
Image default
Aanbiedingen

Batterijen voor de kerstverlichting

 

Een deel van de kerstverlichting werkt op batterijen. De batterijen die in deze kerstverlichting past zijn Procell batterij AA, AAA, C en D. Meer informatie over deze batterijen lees je hieronder. 

 

Producteigenschappen 

Met de Procell batterijen gebruik je tot 20% minder batterijen. Deze batterijen gaan langer mee, vergeleken met andere batterijen. De batterijen van Procell zijn gegarandeerd 10 jaar houdbaar. 

 

Ontwerp, veiligheid, productie en kwalificatie voldoen aan de strikte eisen die Procell stelt aan batterijen, die deels zijn gebaseerd op de ANSI- en ICE-batterijnormen. Deze batterijen worden gebruikt door fabrikanten over de hele wereld. Ze zijn te gebruiken bij temperaturen van -20°C tot 54°C. 

 

Procell batterijen C 

Batterijen C van Procell zijn geschikt voor alle kaarsen met een diameter van 15 centimeter. Deze worden verkocht in setjes van 5. Bekijk het aanbod hier!

 

Je kunt deze batterijen bijvoorbeeld gebruiken voor de LED-kaarsen. Deze kaarsen werken op LED-verlichting en onderscheiden zich door de hoge kwaliteit wax. Met de bewegende vlam zijn ze niet van echte kaarsen te onderscheiden! De LED-kaarsen hebben een hoog aantal branduren. Verder zijn de kaarsen met afstandsbediening gemakkelijk op afstand aan en uit te zetten. Ook is het mogelijk om de timerfunctie te gebruiken die ervoor zorgt dat de kaarsen elke dag vanzelf aan- en uitgaan. 

 

Procell batterijen D 

Batterijen D van Procell zijn bijvoorbeeld geschikt voor de kerstboomverlichting van 20 meter lang. Deze kerstboomverlichting is een mooie lichtstreng die overal gebruikt kan worden. 

 

Doordat deze kerstverlichting op batterijen werkt is het niet meer nodig om te zoeken naar stroompunten om de verlichting werkend te krijgen. Dit lichtsnoer van 2 meter lang is voorzien van 200 ledlampjes in de kleur warm-wit. Bekijk het aanbod hier!

 

Waarom Kerstverlichting.nl?

Bij ons staat kwaliteit op de eerst plaats. Zo bieden wij de meest kwalitatieve producten aan die je keer op keer kunt gebruiken. Wij bezorgen over heel Nederland, verzenden het product dezelfde dag als je voor 16:00 uur besteld en bezorgen gratis vanaf een bestelwaarde van €50,-. Mocht je nog twijfels hebben over één van onze producten is het ook mogelijk om achteraf te betalen. Ook kun je ten alle tijden gerust contact met ons opnemen voor vragen en eventuele persoonlijke adviezen.

https://kerstverlichting.nl/?s=batterij