Foto Willem
Image default
Woning en Tuin

Waar kun je voordeurstickers laten maken?

Heb jij een voordeur met raam of ramen erin? Of heb je een raam naast je voordeur zitten? Dan is het heel leuk om dat raam te beplakken met raamfolie. Niet gewoon raamfolie, maar eentje waar bijvoorbeeld je huisnummer uit is gesneden. Of misschien nóg leuker… Jullie voornamen en achternaam. Zo’n voordeursticker kun je zelf ontwerpen. En wij weten waar je ze kunt laten maken!

Deursticker tegen inkijk

Het leuke van deze voordeurstickers is het feit dat het niet alleen een decoratieve functie heeft, maar tegelijkertijd een hele handige, het houdt namelijk inkijk tegen. Het raamfolie dat voor dit soort dingen gebruikt wordt is doorgaans namelijk melkglas of gezandstraald folie. De letters of het huisnummer dat jij zichtbaar wilt hebben, wordt met een plotter heel netjes uitgesneden. Op zich zou je dan die letterstickers die uitgesneden ook nog op een ander raam kunnen plakken. In dat geval plak je dan alleen de letters of het huisnummer op je raam.

Hoe ontwerpen?

Het ontwerp kun je het beste vrij simpel houden. Zorg voor duidelijke letters en cijfers en laat ze niet te klein uitsnijden. Op deurstickers-webshop.nl vind je al heel veel standaard ontwerpen. Hier hoef je alleen je naam maar in te vullen of je huisnummer en de gewenste maten van de sticker. Vervolgens gaat dit bedrijf jouw bestelling netjes op bestelling uitvoeren. Een eigen ontwerp is uiteraard ook mogelijk. Dat kan interessant zijn als je een bedrijf hebt en naast de bedrijfsnaam ook nog een bedrijfslogo uitgesneden wilt hebben.

Hoe de deursticker plakken?

De deur of misschien beter gezegd, de raamsticker, plak je het beste met wat water op de ramen. Zorg voor een schoon raam, dat ten eerste. En spuit daarna het raam met een plantenspuit nat. Vervolgens plak je voorzichtig je naamsticker op het raam. Met een spateltje kun je heel voorzichtig het folie recht strijken en de luchtbellen laten verdwijnen. Doe dit wel voorzichtig want het folie is kwetsbaar zolang het nog niet goed vast op je ramen zit.

https://www.deurstickers-webshop.nl/