Foto Willem
Image default
Vakantie

Snorkelen met schildpadden op Klein Curaçao

Curaçao is een bekende vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Dit is ook zeker niet gek, want het is dan ook een prachtig land. Daarnaast is het ook leuk dat je vrijwel overal in het Nederlands kunt praten ondanks dat je zo ver weg bent van huis. Het kan een heel vertrouwd gevoel geven dat je jouw eigen moedertaal kunt blijven praten op vakantie.

Curaçao ontdekken

Curaçao is een prachtig eiland waar veel te ontdekken is. Een van de bekendste dingen op Curaçao is dan ook de Pontjesbrug in Willemstad. In Willemstad zijn veel restaurantjes en winkeltjes om je uren te kunnen vermaken. Daarnaast heeft Curaçao tal van mooie zandstranden. Zo kan het bijvoorbeeld leuk zijn om een auto of scooter te huren en zo het eiland te gaan ontdekken op zoek naar alle leuke plekjes. Het eiland heeft overigens ook genoeg mooie natuurparken met wilde dieren. Dit is dus zeker ook een goede tip om te gaan ontdekken.

Een tripje naar Klein Curaçao

Mocht je al veel hebben gezien van Curaçao of wil je eens echt het gevoel hebben dat je op een tropisch eiland bent, dan kun je eens een tripje boeken naar Klein Curaçao. Klein Curaçao is een klein eiland met tal van witte zandstranden. Het eiland staat dan ook bekend om zijn heldere water en prachtige vissen. Er gaan vanuit Curaçao voldoende boten richting dit eiland zodat je een heerlijk dagje kunt gaan genieten. Je kunt overigens niet overnachten op dit eiland, het is dus puur bedoeld voor een dagje op een mooi eiland te zijn.

 

 

https://curacao-trips.com/