Foto Willem
Image default
Banen en opleidingen

ASICS commercieel medewerker

ASICS commercieel medewerker – bijbaan

Wij bieden een toffe baan voor een groot merk, €12, 50 per uur (! ) excl. bonussen, trainingen en werken op kerks tijden ongeacht je studie ( avonden en weekenden ). ben jij commercieel ingesteld en hou jij van recreatie? dan bezitten we een duel! Meld je aan en we gaan opstarten!

Het is een harde eis dat je ervaring hebt in de ongezouten sales of een vergelijkbare functie. Gaarne inclusief ingaan als je je hierin kunt menen.

Werklocatie : bij jou in de gebied

Wat ga je doen?

Los van de rijke historie en track record vanaf 1949 staat asics bekend om zijn nr 1 positie op het regio van footwear, iets waar we jou van alles over zou gaan uitleggen én iets waar jij zometeen alle klanten over gaat vertellen. jouw doel is om de historie en alle unique selling points om te rammen naar consumenten voordelen, te zorgen voor een perfecte charisma in de winkelzaak én natuurlijk de verkoper te oppeppen!

Voor jij als merkvertegenwoordiger de winkelzaak in gaat ga je naar het hoofdvestiging van asics om daar gezond te geworden, krijg je vanuit cpm de plaats om aanvullen ( sales ) trainingen te volgt en bezitten we speciale coaches die jou gaan verwijderen bij je carrière.

Doordat je in de winkel staat is het een voorwaarde dat je de nederlandse taal uitstekend beheerst! / it is a strict requirement that you speak dutch fluently.

Ervaring in de ( meteen sales ) is een vereiste. ben jij iemand die bereid is om zich voor 100 % in te deponeren, permitteren zien bij onze klanten als best in class en wil jij beginnen met de bouw van je carrière? meld je dan aan!

Natuurlijk doe je het niet voor niks! Dit is wat we je gaan voldoen en bieden ;

Wat bieden wij jou?

12 uur per week op donderdag/vrijdag ( 4 uur ) en zaterdag ( 8 uur ). traktement van 12, 50 per uur. een toeslag planning een gesponsorde asics outfit 100 % reiskostenvergoeding onbelast onkosten vergoeding de cpm sales academie loopbaan begeleiding wat opsporen wij doorslaggevend? ben jij iemand die bereid is om zich voor 100 % in te neerzetten, heb jij ervaring in de ( ongezouten sales ) en een capitulatie voor recreatie, wil jij je bij asics autoriseren zien als best in class én wil jij opstarten met de bouw van je carrière? meld je dan aan! Voor deze baan is de ondergrens ouderdom 18 jaar of vader.

Het is een harde eis dat je ervaring hebt in de meteen sales of een vergelijkbare functie. Gaarne uitsluitend responderen als je je hierin kunt traceren.

Enthousiast?

Dan maken we graag kennen met je! Solliciteer en we nuttigen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Let op, belangrijke info : graag delen wij jou mede dat de sollicitatiegesprekken op het bureau van cpm in amstelveen gebruikelijk door kunnen gaan. Natuurlijk treffen wij de uitrusting voorzorgsmaatregelen i. V. M. Het corona virus.

Hygiëne staat voorop. het gesprek vindt ruimte met 1 i. p. v. 3 recruiters. er wordt gezorgd voor voldoende afstand onder het gesprek. er zal geen handen geschud worden. mocht je je niet fit tasten, neem dan even aansluiting met ons op, dan zoeken we een passende oplossing. we hopen op jou begrip en loeren erna uit om jou te ontmoeten!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-voor.html