Foto Willem
Image default
Banen en opleidingen

Docent Interaction Design & User Experience

Docent Interaction Design & User Experience

Ben jij een goeroe op het regio van interaction design en user experience design?
En lijkt het jou schrikaanjagend tof om met capitulatie nieuwsgierige studenten te verwijderen in hun persoonlijke en professionele groei? Dan zit je hier goed.
Want jouw hart gaat ongetwijfeld sneller lillen van de rol als leraar interaction design & user experience bij de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD) aan NHL Stenden Hogeschool. Maandagmiddag, je hebt een opdrachtgever uit het werkveld aan de lijn die zijn complimenten wil verklappen voor het ongelijkheid dat jouw studenten deze week hebben opgeleverd. Zowel de studenten als opdrachtgever zijn buitengewoon trots op het resultaat. Ook jou overvalt nu een beduidend trots gevoel, want je ziet dat jouw studenten alles eruit hebben gehaald wat erin zat. Ze hebben grondig research gedaan en vervolgens prototypes gebouwd en getest. Je ziet dat ze zichzelf hebben ontwikkeld, niet louter in bekende maar exact ook qua competenties. Groeien en elementair cognitief proces, dat is waar het om draait in jouw werk. En hoe mooi is het dat door jouw bekende, expertise, wijze van begeleiding en coaching en vooral jouw capitulatie voor het vak, dit is ontstaan. Dit bevestigt nogmaals dat jouw voorliefde voor nhl stenden een goede was. De voor jou belangrijke aspecten als ongebondenheid, dynamiek en veelzijdigheid komen gezamenlijk in deze functie. Je draagt echt bij aan de ontstaan en kwaliteitsborging van het opleiding.

Over de functie

We afzoeken een inhoudelijk autoriteit op het regio van interaction vormgeving en user experience die energie krijgt van het porties van zijn of haar weten met de nieuwe generatie. Je weet de studenten vanuit jouw expertise te ingeven en motiveren en begeleidt ze tijdens andere bij het maken van praktijkopdrachten. Je begeleidt studenten, op voet van vormgeving based education, zowel individueel als in groepsverband bij het ontwerpen en uitproberen van een goede user experience in verschillende multimedia toepassingen. Middels persoonlijke assessments kom je tot een beoordeling. Het unieke aan werken bij onze club is dat wij vraaggestuurd werken, er is dus geen vastgesteld curriculum. Door dicht bij jouw studenten te staan, proefneming je de behoeftes en vragen die er leven. Hierop vorm jij jouw colleges. Je geeft een actieve bijdrage aan onderwijsontwikkeling en curriculumvernieuwing.
We afzoeken iemand die zelfsturend kan werken, de vrijheid in deze functie waardeert, kansen ziet en proactief ideeën initieert om de kwaliteit van ons onderricht te borgen en het beste uit onze studenten te halen. De formaat van het dienstverband inschatten we in overleg. We willen het liefst een nieuwe collega die een kenner is en met één been in de praktijk staat. Ook veel van jouw collega’s zijn succesvol actief in het werkveld. We opsporen het voornamelijk doorslaggevend dat jouw kwaliteiten optimaal tot hun rechtstitel komen in deze functie en dat het goed te samenvoegen is met jouw eventuele andere activiteiten. Waar ga je werken? door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij nhl stenden. Wij doneren onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving doneren zij zelf koers aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke relatie met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grens.
Als internationale multi-campus-hogeschool bezielen we onze studenten om overigens te kijken dan hun eigen specialisme en zo nieuwe weten te oefenen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en waar nieuwe verbindingen met het werkveld tot stand komen. Op ambitieuze manier zorgt nhl stenden voor weten die werkt hoe ziet onze lijf eruit en wat kun je bij ons opsporen? communication & multimedia vormgeving is een bijzondere opleiding met ruim 800 studenten en 50 medewerkers. Bij CMD toebereiden we studenten voor op een baan in een constant veranderende, creatief-technische industrie. Dat vraagt om een eigentijds onderwijsconcept waarbij de student centraal staat.
Wij werken daarom in communities waarin studenten opdrachten krijgen vanuit het bedrijfsleven. Het onderricht bij CMD is vraaggestuurd en praktijk- en ; onze studenten oefenen zich tot zelfbewuste multimediadeskundigen die over de hele wereld een stempel omklemmen bij het oefenen van bv. Games, apps, webapps, transmediale toepassingen, ar-toepassingen, reclamecampagnes en conceptuele strategieontwikkeling.
Wij zijn erg bezield over ons onderwijsmodel en anderen zijn tijdens de indruk van wat wij doen. Zo kreeg ons mannequin voor de tweede keer het hoogst mogelijke visie ( ‘excellent’ ) van de ; in de communities van de propedeuse en in de minor the next web werken studenten met ondersteunende begeleiding van docenten in multidisciplinaire teams gezamenlijk aan projecten uit de beroepspraktijk. De minor onderhoudt goede contacten met de creatief-technische industrie en betrekt regelmatig experts bij het ;

Wat vragen we van jou?

Je hebt ruime ervaring in de creatief-technische industrie. Je hebt een relevante dressuur op het gebied van UI/UX. Je experimenteert graag met technieken en bent innovatief. Je bent breed inzetbaar in een multidisciplinair team. Je hebt affiniteit met design thinking. Bij keuze beschik je over een masterdiploma.
Je hebt gevoel voor het vak, maar ook een neus voor vernieuwing, trends en nieuwe ontwikkelingen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst zowel de nederlandse als engelse taal goed. Voel jij de energie al, nu jij je inbeeldt dat jij deze wezen bent? dat jij die bijdrage geeft aan de realisatie van de nieuwe generatie en wellicht wel jouw toekomstige collega’s? reageer dan rechtstreeks wat krijg je van ons? als leraar interaction design & user experience heb je alle kamer, mogelijkheden en ongebondenheid om jezelf overigens te ontwikkelen.

Wij beleggen in jouw realisatie en faciliteren je bij het behalen van de basiskwalificatie didactische bekwaamheid, mocht je hier nog niet over beschikken.
Uiteraard krijg je de nieuwste MacBook pro en iPhone tot jouw beschikking. Een werk met betrokken en inspirerende collega’s.
Wil je deze seizoen 4 inweken met verlof? dat kan je hebt ruim 50 vakantiedagen bij een volledige betrekking. Een goed gage van maximaal € 4192, 37 bruto per periode bij een volledige betrekking. 8 % vakantiegeld. 8, 3 % eindejaarsuitkering. Pensioenregeling via het abp. Reiskostenvergoeding.
Mogelijkheid voor betaald ouderschapsverlof. Mogelijkheid om gratis te sporten bij onze overburen. Ook kun je gewoonte opgraven van een van onze bruisende lunchcafé’s. Collega jan-wessel vertelt “hoi, ik ben jan-wessel vanuit het specialisatie raakte ik in 2010 in contact met cmd leeuwarden. Na een paar gastcolleges besloot ik om een aanstelling te acceptatie die ik kan samenvoegen met mijn rol als ux en ui designer. Dat kneden het werken bij cmd voor mij ook zo mooi ; het kunnen opleiden van jonge professionals vanuit mijn ervaring en expertise, het doen van onderzoek, inmiddels ik zelf – ook hierbinnen de dressuur – actief kan blijven als professional. Het onderwijsconcept kneden een realistische optiek van en integratie met het specialisatie mogelijk. En om dat te waarborgen, blijf ik nauw contact vasthouden met dat vakgebied. Zo blijf ik ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends, en dat garandeert weer een afwisselende en veelzijdige ; Solliciteren gaat jouw hart sneller aantikken van deze vacature? cipier dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voorde een ander ermee vandoor gaat. Solliciteren is erg eenvoudig. Gedurende de sollicitatieprocedure wordt gewoonte geschapen van een persoonlijkheidsvragenlijst van PAPI. Acquisitie nhl stenden en effectus-hr werken vol vertrouwen aan het ingevuld van deze vacature. Gezien hun vervullingsgraad van 93 % zijn we ervan overtuigd dat effectus-hr ook voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat weet te vinden. Acquisitie naar verontschuldiging van deze vacature is daarom niet nodig en ook niet gewenst.

https://www.vindazo.nl/keywords/ux-design.html