Foto Willem
Image default
Groothandel

Nauwkeurig afwegen met een vloerweegschaal en een telweegschaal

Is het voor uw bedrijf en werkzaamheden belangrijk dat u zo precies mogelijk ingrediënten, materialen of iets anders afweegt? Neem dan een kijkje bij LRE Weegtechniek. Bij deze specialist heeft u genoeg keuze om de ideale weegschaal te vinden voor uw situatie. Zo kunt u een telweegschaal aanschaffen, maar ook vloerweegschalen voor grotere pallets. Voor het beste resultaat kunt u ook diverse bijbehorende accessoires aanschaffen. Naast het kopen van vloerweegschalen en een telweegschaal kunt u bij deze specialist ook terecht voor het laten repareren, kalibreren of certificeren. Waar u in Nederland ook werkzaam bent, u kunt altijd bij LRE Weegtechniek terecht voor het aanschaffen van uw nieuwe weegschaal.

De perfecte vloerweegschaal voor uw situatie

Werkt u met veel zware materialen en heeft u een vloerweegschaal nodig om ervoor te zorgen dat u zo optimaal en precies mogelijk meet? Met de vloerweegschalen van LRE Weegtechniek kunt u met gemak zware pallets wegen op de werkvloer. De modellen van de vloerweegschalen zijn van robuust materiaal gemaakt en staan voor kwaliteit en nauwkeurigheid, hierdoor zijn ze heel geschikt voor industrieel gebruik. Ook wanneer u veel met water werkt, kunt u bij deze specialist terecht. U wilt natuurlijk geen schade aanrichten aan uw vloerweegschalen, daarom kunt u kiezen voor een roestvrij stalen vloerweegschaal.

Een telweegschaal is het ultieme meetinstrument

Met het aanschaffen van een telweegschaal voor uw organisatie bent u gegarandeerd dat uw voorraden snel en nauwkeurig worden bijgehouden en geteld. U heeft zelf de keuze tussen een telweegschaal die op accu of een die op netstroom werkzaam is. Iedere weegschaal heeft drie displays. Deze displays zorgen voor een duidelijke weergave van het aantal stuks, stukgewicht en het totaalgewicht. U vult zelf het aantal stuks in en de telweegschaal deelt het gewicht door dit aantal, tot wel vijf cijfers achter de komma. Voorkom grote rekenblunders en ga voor een van de weegschalen van LRE Weegtechniek.