Foto Willem
Image default
Groothandel

Gemak dient de mens: De emmer met deksel

De emmer. Sommige gebruikersartikelen zijn zo alledaags, dat het lijkt of ze er altijd al zijn geweest. Of dat ze nooit zijn uitgevonden. Echter, ook achter een simpele emmer zit een verhaal. Continu wordt er over nagedacht waarvoor de emmer precies dient, wie deze gebruikt en hoe deze is te verbeteren.

 

De emmer met deksel

De emmer kent een lange geschiedenis. Vroeger werden ze van hout gemaakt om water in te vervoeren, of melk bijvoorbeeld.

Van een huis-tuin-en-keuken product is de emmer steeds meer een middel geworden om grote hoeveelheden vloeibare stoffen te kunnen opslaan en vervoeren. We kunnen daarbij denken aan een boerenbedrijf, maar ook aan de groot-industrie. De productie van voedingsmiddelen, zo ook verf, brandstoffen of schoonmaakmiddelen.

Ter bescherming van al deze producten is in de loop van de tijd een kwalitatief steeds betere emmer ontwikkeld. Zoals de emmer met deksel, die de inhoud beschermt en tegelijkertijd zorgt voor extra stevigheid.

 

Het gemak van de emmer met deksel

Bescherming en extra stevigheid zijn maar twee van de voordelen die de moderne emmer met deksel biedt. Niet langer meer van hout, wordt tegenwoordig een duurzaam kunststof gebruikt, met een perfect passende deksel en stevig hengsel.

De meeste emmers zijn leverbaar in wit, soms ook in zwart. Om de inhoud van de emmer te onderscheiden zijn er, naast een wit deksel, vier kleurige deksels leverbaar. Zo kun je in één oogopslag je voorraad overzien, zo ook voorkomen dat producten worden verward.

Daarbij zijn alle deksels voorzien van een hoge rand, zodat ze gemakkelijk en veilig stapelbaar zijn. Dat scheelt weer veel ruimte bij het opbergen.

 

In meerdere maten.

Er zijn meerdere maten emmers met deksel leverbaar, van klein tot groot. Naast de kleinste van 1 liter beschikken we over emmers van 3, 5, 10 en 20 liter. Allen uiteraard voorzien van een stevig hengsel.