Foto Willem
Image default
Winkelen

MOD kopen; dé moderne vorm van roken

Een MOD kopen is veel meer dan de eenvoudige e-sigaret kopen. Wat betekent MOD eigenlijk? Het komt van het woord ‘modificatie’ wat niet veel anders dan aanpassen betekent. U kunt de e-sigaret aanpassen aan uw eigen wensen. Er zijn tegenwoordig een legio aan mogelijkheden. Zowel in grote en vorm, maar ook de smaken van de te leveren vloeistoffen worden in steeds meer varianten aangeboden. Erg populair zijn de fruitsmaken. Dus als u een MOD gaat kopen is het raadzaam om hier goed naar te kijken. Maar net als bij de ‘gewone’ sigaret is ook Menthol een hit. De meeste apparaten worden met een USB-aansluiting geleverd, waardoor deze onderweg op te laden is en u dus nooit zonder hoef te zitten.

Gebruik van een coil

Tijdens het gebruik van de e-sigaret, wordt het apparaat onderworpen aan een natuurkundig proces. De vloeistof wordt in contact gebracht met de coil. Een coil is een soort van spiraal, vervaardigd uit metaal. Zodra het contact een feit is, verdampt de vloeistof en kan het opgerookt worden. Hoe meer iemand rookt, hoe meer de coil wordt belast en hoe korter de levensduur van deze brander. De brander dient daarom tijdig vervangen te worden. Doet de roker dit niet, dan zal dit de smaak zeker niet ten goede komen. De coils zijn apart via de website van bekende en betrouwbare aanbieders, zoals Smokeless Nederland, te bestellen. Hier is het eenvoudig om een goede e-sigaret of een MOD te kopen.

Op tijd bestellen voorkomt teleurstelling

Het is handig goed in de gaten te houden of u nog vloeistof in huis heeft of dat u misschien op korte termijn nog andere onderdelen wilt bestellen. Besteld u bij Smokeless Nederland namelijk voor twintig euro of meer? Dan wordt de verzending gratis bij u bezorgd. Pakketpost gaat via DHL en brievenbuspost van PostNL. De betalingen kunnen met behulp van internetbankieren worden voldaan. Bestellen is dus snel en veilig. Voor eventuele hulp en bij vragen kunt u zich wenden tot de klantenservice. Zij helpen u hier graag op weg naar een goede keuze in het samenstellen van uw e-sigaret en het kopen ervan.