Foto Willem
Image default
Woning en Tuin

Je eigen douglas veranda bouwen

Hou je van klussen en heb je altijd al je eigen douglas veranda willen bouwen? Bij Doe Het Zelf Veranda bieden ze bouwpakketten met alles erop en eraan om eenvoudig een houten veranda of overkapping op maat in elkaar te zetten. Je ontvangt dus niet enkel het hout voor de veranda, maar ook polycarbonaat daken en montageonderdelen. Zo kun je direct aan de slag om jouw overkapping te realiseren.

Verschillende mogelijkheden

Bij Doe Het Zelf Veranda kun je niet alleen een compleet bouwpakket voor een houten veranda of overkapping op maat van douglas kopen, maar ze bieden ook extra accessoires. Als je meer lichtinval wilt, kun je kiezen voor lichtstraten met veiligheidsglas. Dankzij deze lichtstraten zit je altijd veilig onder de overkapping, want het glas breekt of scheurt niet. Ook is het mogelijk om zonwering toe te voegen aan je bouwpakket, zodat je goed beschermd bent tegen zonlicht wanneer je onder de overkapping zit.

Gratis levering

Het is niet alleen erg gemakkelijk om een bouwpakket bij deze specialist te bestellen, maar ook nog eens voordelig. Je hoeft namelijk niet telkens naar de bouwmarkt te rijden om de juiste onderdelen te zoeken en je hoeft geen aanhanger te huren om grote materialen te vervoeren. Als je een bouwpakket bij deze webshop bestelt, wordt het pakket kosteloos bezorgd. Makkelijker kan bijna niet, toch?

Bestel eenvoudig en snel een bouwpakket online

Kun je niet wachten om onder je houten veranda of overkapping op maat te zitten van douglas? Ga dan snel aan de slag met een praktisch bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda. Dankzij de duidelijke handleiding is het goed te doen om je eigen veranda te bouwen. Bestel gemakkelijk bij hun webshop, of kom langs op afspraak om eerst de prachtige overkappingen met eigen ogen te bekijken. Dan weet je zeker dat je het juiste pakket bestelt!