Foto Willem
Image default
Vervoer en transport

Vers transport Frankrijk, Spanje of Portugal? Frigo Group regelt het complete logistieke gedeelte

Als producent van versproducten bent u dag in dag uit bezig de kwaliteit hoog te houden. De consument van vandaag de dag is uiterst kritisch en wil alleen maar het beste van het beste. Frigo Group weet dit als geen ander en zorgt dan ook voor een continue koudeketen tijdens het wegtransport en de opslag van versproducten. Frigo Group biedt een veelzijdig dienstenpakket aan: in- en uitslag, orderpicking, groupage, containerafhandeling, invriezen, douaneafhandeling en palletvervoer. Interessant voor u? Maak vandaag nog een afspraak met het Frigo Group-team om een samenwerkingsverband te bespreken zodat alle genoemde zaken voortaan voor u gedaan worden.

Er worden in ons land veel soorten groenten en fruit verbouwd. Aardappelen, andijvie, bieten, bloemkool, komkommers, paprika’s, pompoenen, rapen, tomaten, uien en wortelen. Appels, peren, kersen, pruimen, bessen, bramen en frambozen. Kijkend naar alle levensmiddelen die in ons land geproduceerd worden, staat de productgroep groenten en fruit op nummer 1 als het om export gaat. Gevolgd door vlees op nummer 2 en zuivel op nummer 3. Nederland is tevens een belangrijk doorvoerland. Versvoorraden uit andere landen gaan via Nederland naar de eindbestemming elders in Europa. Met de totale levensmiddelenexport is op jaarbasis 65 miljard euro gemoeid. De belangrijkste afzetmarkten voor Nederland zijn Duitsland, België en Frankrijk. De kracht van onze leveranciers ligt zowel op kwaliteit als leverbetrouwbaarheid.

Frigo Group beschikt over een groot vrieshuis in Nieuw-Vennep met een opslagcapaciteit van 22.000 palletplaatsen en een 24/7 camera-kwaliteitsbewaking. Voorraden die binnenkomen, kunnen in een van de vriestunnels binnen 24 uur naar een temperatuur van -24 graden Celsius worden gebracht. In de moderne vrachtwagens blijft een en ander op precies de juiste temperatuur. Aan het opslaan en transporteren zijn strikte regels en voorschriften verbonden. In verband daarmee beschikt Frigo over het ISO 9001 en het HACCP certificaat. De planning van het gekoelde en diepgevroren vervoer gebeurt op kantoor in Geldermalsen. Tot de trouwe klantenkring behoren onder meer Iglo, Chaupain, Vers aan Tafel, Haringhandel A. Hoek en McCain.

https://www.frigogroup.com/nl/