Foto Willem
Image default
Fotografie

Propfun was ideaal voor de after-party

Dankzij Propfun is mijn after-party van mijn bruiloft een groot feest geweest. Samen met mijn verloofde hebben we alles gepland tot aan de detail. Maar toch misten we wat extra’s tijdens onze after-party waar iedereen lekker gaat dansen en plezier gaat beleven. Uiteindelijk na een tijdje nadenken wilden we nog iets van een photobooth regelen waar onze gasten foto’s konden maken met rare en leuke props. Deze foto’s konden ze dan mee naar huis nemen als leuke aandenker. Alleen nu was de vraag waar haal je een photobooth vandaan?

Iets vinden om mijn gasten te vermaken bij Propfun

In het begin hadden geen idee dat Propfun photobooths verhuurde voor een geode prijs. Maar we dachten wel dat het ideaal zou zijn voor onze after-party. Daarom gingen we samen op zoek naar een bedrijf die dit voor onze bruiloft kon regelen. We hadden deze binnen een bepaalde periode nodig. Maar na een tijdje zoeken op het internet, kwamen we bij Propfun terecht. Daar hebben we een offerte opgestuurd naar hen met de aanvraag en deze werd snel geaccepteerd. Daarna konden we alle details sturen van wat precies de planning was ervoor. Nu was het afwachten op de dag zelf.

Een geslaagd feest

Een dag voordat de bruiloft was, mochten we nog onze lek bekijken waar alles zou gebeuren. Daar kwam ook de medewerker van Propfun om onze photobooth neer te zetten. Hij was erg vriendelijk en we konden gezellig met hen kletsen. Daarnaast vertelde hij ook netjes hoe alles in zijn werking ging en verliet het gebouw. Nadat we het ja-woord tegen elkaar hadden gezegd, was de after-party geweldig. Er zijn mega veel foto’s gemaakt in de photobooth en het was een groot succes. Zonder Propfun hadden we dit nooit kunnen doen. Nu kijken we terug op een gezellige avond en de mooiste dag uit ons leven.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het aanbod wat Propfun aanbiedt of wat ze nog meer kunnen doen voor u? Bekijk dan eens de website van Propfun voor meer informatie over hun spullen en nog veel meer.

Gerelateerde artikelen

Leg je gelegenheden vast bij de fotograaf in Naarden

Een fraaie afdruk van uw mooiste foto op ChromaLuxe

Foto in glas ter nagedachtenis aan uw dierbare