Foto Willem
Image default
Tweewielers

Meer kwaliteit voor minder geld met een SYM Mio

Wanneer je iets meer wilt dan de kwaliteit die goedkope retro scooters bieden, maar toch niet de stap wilt nemen naar een luxe Vespa scooter, dan is de SYM Mio misschien iets voor jou. Dit is een retro scooter die er modern uitziet en onder de glimmende kap een hoge kwaliteit onderdelen biedt. En als je even met een krappe beurs zit kun je gewoon de scooter betalen in 3 termijnen. Kost dat meer? Nee hoor, lees snel verder hoe je betaalbare kwaliteit kunt kopen zonder eerst maanden te sparen!

 

SYM Mio

De Sanyang Motor Company bestaat al sinds 1954, en heeft voor grote merken diverse onderdelen en voertuigen geproduceerd. Ze brengen ook hun eigen lijn tweewielers uit onder de merknaam SYM scooters. De SYM Mio is een populair model uit het assortiment, en het is duidelijk te zien waarom dit het geval is. Dit type lijkt namelijk best veel op de veel duurdere Vespa scooters uit Italië. Alleen betaal je nog niet de helft van een Sprint of Primavera, hoe is dat mogelijk? In de eerste plaats omdat het merk produceert vanuit hun eigen fabrieken die in Azië gevestigd zijn. Toch is het niet zomaar een ‘budget’ retro scooter, ze hebben kwaliteit als hoge prioriteit gesteld. Door slimme keuzes te maken kunnen ze een zeer goede prijs / kwaliteitverhouding leveren.

 

Een compleet eigen scooter

Het basismodel SYM Mio is al best mooi, daar niet van, toch kun je er met enkele extra opties een unieke scooter van maken. Zo kun je naast de standaard kleuren ook kiezen voor een premium set inclusief sierbeugels en extra chroom, wat direct een veel luxer aanzicht geeft. Een windscherm ziet er niet alleen mooi uit, het is het hele jaar rond zeer comfortabel. Zo houd je regen, sneeuw en koude lucht uit je gezicht, en in de zomer heb je geen last van vliegjes. Kilometervreters die door weer en wind rijden doen er goed aan om winterbanden erbij te nemen. Een koffer kan ook heel praktisch zijn, zelfs een kinderzitje is mogelijk. Een aantal van deze opties kun je later bestellen, wanneer je interesse hebt in gespreid betalen kun je accessories beter direct kopen. Dan kun je deze extra’s namelijk meenemen in het totaalbedrag.

 

Scooter betalen in 3 termijnen zonder rente

Je bent overtuigd van alle voordelen die de SYM Mio biedt, maar met enkele accessoires erbij kom je toch nét even boven je besteedbare budget uit. Dat is helemaal niet erg, je kunt dan gewoon een leasecontract afsluiten tot wel 72 maanden. Maar dan komt er wel rente bij, het is dus een voordeel waarvoor je moet betalen. Je kunt ook de scooter betalen in 3 termijnen. In dit geval hoef je geen rente te betalen, zolang je aan deze drie voorwaarden kunt voldoen:

 

  • Je betaalt het eerste deel bij aankoop.
  • Je betaalt het tweede deel binnen 30 dagen.
  • Je betaalt het derde deel binnen 60 dagen.

 

Daarmee heb je dus twee maanden om de gehele scooter te voldoen. Omdat het niet gezien wordt als lening komt er geen rente bij. Geen extra kosten dus! Daarnaast hoeft deze betaling niet getoetst te worden bij het BKR, waarmee het voor iedereen bereikbaar is.

 

Wie betaalt in termijnen?

De redenen om in termijnen te betalen zijn heel divers. Sommige mensen hebben de laatste tijd veel uitgaven achter de rug en willen wat meer financiële ruimte, andere mensen wachten op salaris of een andere financiële meevaller. Soms is er snel behoefte aan een nieuwe scooter en kun je niet even wachten. Wat jouw motivatie ook is, betalen in termijnen zonder rente te betalen is natuurlijk heel aantrekkelijk! Bekijk zelf de mogelijkheden en voorwaarden in de webshop.

https://www.fastfuriousscooters.nl/sym/sym-mio/