Foto Willem
Image default
Arts / Photography

Houten vloeren Veenendaal vindt u bij Ambifloor!

Altijd al eens de houten vloeren Veenendaal met eigen ogen willen zien? Dat kan nu bij Ambifloor. Met een breed assortiment aan vloeren, maar ook aan raamdecoratie en trapbekleding, kunt u urenlang ronddwalen in de webshop en de showroom. Houten vloeren Veenendaal zijn van alle tijden en tegenwoordig is de vissengraat manier van leggen ook zeer populair. De houten vloeren Veenendaal van Ambifloor gaan gegarandeerd enkele generaties mee. Daarnaast is het ook zeer fijn om een stukje natuur in huis te halen, wat ook nog eens vele malen duurzamer is dan andere vloeren.

Geen gebrek aan keuze bij houten vloeren Veenendaal

Bij Ambifloor bieden we u genoeg opties om uw ideale houten vloer te vinden. Zo kunt u ten eerste kiezen uit een lamelparket, een massieve houten vloer, een multiplanken vloer en een parketvloer. Wij van Ambifloor werken veelal met eikenhout, maar in principe kunnen we u elke houtsoort leveren. In de showroom hebben we een unieke inspiratiewand zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken tussen alle verschillende vloeren. Bovendien heeft u nog veel meer te kiezen bij Ambifloor. Zo mag u de breedte van de planken bepalen, de sortering van het hout kiezen, de dikte van het lamelparket bepalen en de dikte van de houten vloeren kiezen. Als klap op de vuurpijl beschikken de houten vloeren over een toplaag, zodat u wel tien jaar geen onderhoud hoeft te houden aan uw houten vloer Veenendaal. Mocht u desondanks zijn uitgekeken op de houten vloer of wilt u de houten vloer graag laten restaureren, dan kan dat natuurlijk ook bij Ambifloor. Neem daarvoor even simpel contact met ons op via de gegevens op de website www.ambifloor.nl.

De werkwijze van Ambifloor

Heeft u gebrek aan inspiratie of weet u niet hoe u moet kiezen uit het brede aanbod van Ambifloor? Dan helpen onze specialisten u graag verder. Eerst zullen zij uw wensen in beeld brengen en een offerte verzenden. Wanneer u akkoord gaat, komen we zo snel mogelijk bij u thuis om de opdracht uit te voeren. Uiteraard zal hierbij uitvoerig contact worden gehouden over uw mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Ideaal voor uw eigen terras

Tijd voor een schoonmaak

De gevolgen van daklekkage