Foto Willem
Arts / Photography

Hoe vind ik een lekkage in mijn radiator?

 

Een lekkage aan de radiator kan voor veel problemen zorgen, helemaal wanneer u een vloer in uw huis heeft die niet bestand is tegen vocht en vuil. Het is in dat geval slim om snel te handelen en de lekkage op te sporen om deze te verhelpen. Hieronder vindt u de stappen die doorlopen moeten worden om zo snel mogelijk de lekkage aan uw radiator te vinden.

Inspecteer uw radiator grondig

In de meeste gevallen is een lekkage aan de radiator makkelijk te vinden met het blote oog. Bij het inspecteren kunt u het beste kijken naar de radiatorkraan, de blinde stop, de ontluchter en het voetventiel. Vooral het voetventiel is één van de plekken waar een lekkage veelvuldig voor komt. Als de lekkage zich bevindt op één van bovenstaande plekken kan het verstandig zijn om uw loodgieter zo snel mogelijk te bellen.

Niet gevonden?

Heeft u de lekkage niet kunnen vinden? Kies er dan voor om een loodgieter in te schakelen. De loodgieter beschikt over verschillende methodes om de lekkage eenvoudig te vinden. Vervolgens kunnen vervolgstappen genomen worden om de lekkage te verhelpen. Dit kan gebeuren door afdichtpasta of afdichttape. Natuurlijk kan de loodgieter ook een nieuwe radiator voor u installeren.

Loodgieter in de buurt van Noordwijkerhout

Wanneer u op zoek bent naar een loodgieter in de buurt van Noordwijkerhout om de lekkage aan uw radiator op te lossen, is SAM Loodgieter Leiden de partner voor het verhelpen van uw lekkage. Onze werknemers beschikken over de juiste materialen om uw lekkage vakkundig en snel te verhelpen en zorgen ervoor dat de lekkage aan uw radiator niet meer terug zal komen. Bel ons op ons telefoonnummer die te vinden is op onze site.