Feest in Amsterdam

Als hoofdstad zijnde, wordt er in Amsterdam genoeg evenementen georganiseerdHet is de grootste gemeente van Nederland en daarnaast trekt deze stad de meeste toeristen. In Nieuw-West worden er ruim honderd festivals georganiseerd en in Noord al bijna zeventig! De grootste en gezelligste evenementen vinden vaak plaats in de zomertijd en bevatten veel muziek, eten en drinken. Ook vinden er veel concerten plaats van grote artiesten over de hele wereld. Vooral op koningsdag- en nacht is Amsterdam in volle vreugde.  

Dit jaar zal er wederom weer een groot feest worden gegeven in Amsterdam en komen er diverse mensen uit verschillende stedenmaar ook landen de stad in. Op de avond voor de koning zijn verjaardag, wordt er al flink gefeest door voornamelijk de middel-jongere generaties van het land. Vooral de nachtclubs rondom en in Amsterdam maken gebruik van deze feestnacht. Er worden feesten georganiseerd in het thema Koningsnacht en oranje boven. Ook buiten de nachtclubs om wordt er flink buiten gefeest, er mag namelijk maar één keer per jaar buiten worden gedronken. Ook staan er diverse DJ’s en drank- en eetstandjes klaar om er een onvergetelijke nacht van te maken. Een event photographer Amsterdam is zeker nodig om een sfeer te weergeven door middel van een foto. Door het gebruik van event fotografie kan je een impressie geven van deze feestdag aan de rest van Europa en misschien zelfs verder.  

Op koningsdag gaat het er iets rustiger aan toe. Op het water aan de grachten zullen mensen een feestje bouwen in hun bootjes. Er zijn daar een aantal regels om het veilig te houden op het water. Daarnaast is er ook een vrijmarkt, waar iedereen zich op verheugd. Op de vrijmarkt kan iedereen zijn tweedehandse spullen op straat verkopen. Er is niks typisch Nederlands, dan door deze twee dagen buiten door te brengen.

http://www.remydeklein.com/