Foto Willem
Image default
Geschenken

Eén fairtrade geschenk, meerdere blije gezichten

Wist jij dat je door slechts één fairtrade cadeau te kopen, meerdere mensen blij maakt? Zo wordt er niet enkel een lach getoverd bij de ontvanger van het geschenk, maar onder meer ook bij de makers van het product, afkomstig uit verschillende ontwikkelingslanden. Natuurlijk tover je deze lach ook bij het bedrijf dat deze producten inkoopt en aanbied. Bij fairtrade producten is het welzijn van de arbeiders namelijk ontzettend belangrijk. Zo ontvangen zij een normaal salaris, werken ze onder goede werkomstandigheden en staat eerlijke handel centraal. Steeds meer mensen zien het belang in van deze eerlijke handel en werkomstandigheden. Daarom wordt het geven van een fairtrade geschenk, die verkrijgbaar zijn bij Embrace the World, steeds populairder. Ook voor de eigenaren van dit bedrijf is het fairtrade concept essentieel.

Een speciaal en uniek cadeau

Een kleurrijke rugtas gemaakt van hennepvezel uit Nepal, een kruik uit Lombok of een prachtige windgong? De webwinkel van Embrace the World staat vol met speciale cadeautjes voor jezelf en anderen. Duurzaamheid, natuurlijke materialen en fairtrade staan hierbij centraal. Daarnaast is het geven van het geschenk zelf niet enkel mooi en attent, maar is tevens het verhaal achter het presentje zeer speciaal. Ieder fairtrade geschenk binnen de webshop heeft zo zijn eigen verhaal. Als voorbeeld kan een houten beeldje gemaakt door Wayan uit Bali genomen worden. Dit beeldje is tot stand gekomen uit een duurzaam gekapte boom met als doel het bos te verjongen. Dat deze achtergrondinformatie tevens beschikbaar wordt gesteld, maakt deze webshop extra bijzonder.

Steun de arbeiders

Door een fairtrade geschenk te kopen, heb je niet enkel iets unieks om weg te geven maar steun je tevens de medemens. Zo focussen de eigenaren van deze unieke winkel zich al jaren op de kleine zelfstandigen over de gehele wereld. Door bij deze hardwerkende mensen fairtrade geschenken in te kopen, hopen zij een steentje bij te kunnen dragen aan het opbouwen van een leefbaar bestaan. Jouw aankoop draagt hier dus ook aan bij. Wacht niet langer en plaats je bestelling.