Foto Willem
Image default
Particuliere dienstverlening

Een afvalcontainer huren is een goed idee als je gaat renoveren

Als jij jouw woning gaat renoveren, kun je een afvalcontainer huren om zo al het puin gemakkelijk te verzamelen. Zonder dat het een bende wordt, kan zo al het afval gelijk in de daarvoor bestemde container geplaatst worden. Het is hierbij belangrijk dat er zorgvuldig aandacht wordt besteed aan het scheiden van de verschillende soorten bouwafval. Er zal zo milieubewust mogelijk moeten worden omgesprongen met het verwerken van het afval, waardoor het verstandig is om alles meteen juist te scheiden. Gelukkig kun je bij Kluscontainerhuren.nl meerdere containers huren, zodat je al het afval kunt scheiden en in verschillende containers kunt plaatsen. De renovatiewerkzaamheden blijven zo overzichtelijk en bovendien betaal je niet achteraf nog bij, omdat er een nieuwe afvalstroom is ontstaan.

Verschillende soorten afvalcontainers huren

Er zijn verschillen in de soorten containers die je bij Kluscontainerhuren.nl kunt huren. Zo kun je een afvalcontainer huren voor bouwafval, houtafval, puin, papier, groenafval, grondafval en materialen die je vanaf het dak haalt. De meeste soorten afval mogen niet met elkaar gemengd raken, waardoor je meerdere containers zult moeten bestellen. Voor elk type container kan je tegen een bepaald tarief huren. Door goed in te schatten welke containers je nodig hebt en welke afmetingen die deze zullen moeten hebben, kun je heel gemakkelijk vooraf laten berekenen hoeveel je voor het huren van een container kwijt bent.

Container huren en laten leveren

Zodra je online een aanvraag doet voor een container huren, zal deze binnen 24 uur op locatie worden geleverd. De containers zullen op een halve of hele parkeerplaats passen, waardoor je weinig ruimte kwijt bent voor de opslag van het restafval tijdens de renovatie. Je kunt zelf een dag of tijdstip kiezen waarop de containers geleverd zullen worden. Een afvalcontainer of andere soort container huren doe je heel gemakkelijk online, evenals de aanvraag voor het ophalen van de container en inhoud. Hiervoor gebruik je het ophaalformulier dat je op de website van Kluscontainerhuren.nl vindt.