Foto Willem
Image default
Woning en Tuin

De tuinhuizen van een echte specialist

Bij Van der Heijden Buitenleven hebben ze verschillende tuinhuizen. Wilt u wat extra opslagruimte in uw tuin? Dan zijn tuinhuizen dé oplossing voor u. Een tuinhuis zorgt voor wat extra opbergruimte in de tuin. Heeft u bijvoorbeeld veel gereedschap dat u niet kwijt krijgt? Of wilt u dat uw fiets droog staat? Dan is een tuinhuis de perfecte oplossing. Bij Van der Heijden Buitenleven hebben ze grote maar ook kleine tuinhuizen. Deze huisjes kunt u ook nog eens in verschillende stijlen kiezen. Vindt u het bijvoorbeeld mooi als het huisje opvalt of wilt u juist dat het tuinhuis wegvalt in uw tuin? Vraag een van de experts voor advies.

Wilt u een tuinhuis met overkapping aanschaffen?

Tegenwoordig zijn overkappingen in de tuin super populair, maar wilt u naast een overkapping ook wat extra opslagruimte? Dan is een tuinhuis met overkapping ideaal voor u. Hierdoor heeft u extra plek voor opslag maar kunt u ook in de zomermaanden lekker wat langer buiten zitten. Een tuinhuis met overkapping zijn er in veel verschillende stijlen. Het is handig om van tevoren te bedenken welke stijl u mooi vindt: houdt u meer van een moderne uitstraling of gaat u meer voor het robuuste? Mocht u hier niet uit komen of weet u niet welke stijl bij uw tuin of huis past? De experts bij Van der Heijden Buitenleven kunnen u verder helpen. Ze kunnen u advies geven en een ontwerp maken van het tuinhuis met overkapping. Hierdoor krijgt u een idee hoe het eruit komt te zien.

Neem contact op met het bedrijf

Wilt u meer informatie over de tuinhuizen bij Van der Heijden Buitenleven? Of bent u op zoek naar een tuinhuis met overkapping? Neem contact op met Van der Heijden Buitenleven en vraag voor meer informatie. Daarnaast kunt u ook naar de showroom komen om veel verschillende versies te zien van de tuinhuizen. Doe inspiratie op en geniet van uw tuin het hele jaar door.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte deurkrukken voor jouw huis

Hulp tijdens huizenzoektocht van hypotheker Almere

Waar kun je voordeurstickers laten maken?