Foto Willem
Image default
Insolventie

De advocaat letselschade Gelderland staat je bij in een moeilijke periode

Je hebt een ernstige letselschade in Gelderland opgelopen. Wat ontzettend vervelend. Men kan zich zeker voorstellen dat dit een situatie is waar je niet op zat te wachten en wat je ook niet in de koude kleren gaat zitten. Misschien ondervind je hier dagelijks nog klachten van en weet je niet goed wat je moet doen met betrekking tot het herstellen hiervan. Misschien heb je wel helemaal niet zo veel geld dat je kunt ophoesten voor het herstel. Daar zal de advocaat letselschade Gelderland iets voor je aan gaan doen. Het kan natuurlijk niet zo zijn, dat door een ander zijn of haar toe doen jouw leven veranderd en je daar helemaal geen tegemoetkoming in krijgt en je zelf alles maar moet betalen. Je kunt er immers niets aan doen dat dit jou is overkomen en daar zal de advocaat letselschade Gelderland een stokje voor steken. 

Aansprakelijk

De advocaat letselschade Gelderland is erop gebrand om ervoor te zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt. Een ander kan hier aansprakelijk voor worden gesteld en moet jou voorzien van een bedrag aan schadevergoeding, waar jij in ieder geval alle kosten van ziekte die je hebt moeten maken of nog gaat maken dekt. Dit betekent bezoekjes aan het ziekenhuis, de dokter en misschien wel een psycholoog. Maar gaat ook om de kleinere uitgaven, zoals bijvoorbeeld middelen die je moet slikken. Als je na het ongeluk niet meer kunt werken, kan je daar ook kosten door krijgen. Ook dit moet worden opgenomen in de schadevergoeding. 

Situatie analyseren

Samen met jou kijkt de advocaat letselschade Gelderland naar de situatie die zich heeft voorgedaan en wat je daar nu allemaal van gevolgen door ondervindt. Aan de hand daarvan wordt er gekeken naar jouw rechten en wordt er een bedrag opgesteld die aan de aansprakelijke partij gaat worden gevraagd. Mocht je als winnaar uit dit resultaat komen, betaald die partij ook de advocaat letselschade Gelderland kosten.